Vishandel A. Toet Traiteur Zoetermeer

uw visspecialist in Zoetermeer

Meer over uw visspecialist in Zoetermeer

Al sinds 1976 heb ik het mooiste beroep dat er bestaat: visspecialist. Wat velen niet weten is dat ik tussen 1976 en 1983 mijn opleiding heb gevolgd bij restaurant en vishandel Saur in Den Haag. Het eerste restaurant met 2 Michelin sterren. Daar ben ik opgeleid tot restaurant kok. Daarna van 1983 tot 1990 ben ik in de viswinkel van Saur terecht gekomen. Ik heb 7 jaar in de mooiste viswinkel van Den Haag gewerkt. Hier heb ik het vak visspecialist en traiteur geleerd met toen al levende kreeften, krabben en forellen, en natuurlijk ook de Russische kaviaar, te weten de Beluga en de Sevruga.

In 1991,na een voorbereiding van 3 maanden, begon mijn vrouw en ik in april met een eigen vis verkoopwagen in de Vijverhoek in Zoetermeer. Hier aan de van Stolberglaan ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging. In 1993 kregen we ook een standplaats op de Wassenaarseslag in Wassenaar. Hier stonden we de zondagen en de zomermaanden. En in de zomervakantie werkten ook onze twee zoons ,Danny en Michel mee .In 1997 bouwden we onze tweede nieuwe vis verkoopwagen , de eerste verkoopwagen bleef op het strand staan. Deze hebben we in 2002 verkocht.

Na enkele jaren hard werken worden we in 2009 een erkend leerbedrijf, we leiden ons personeel op tot bekwaamde visspecialisten. Onze verse vis wordt elke ochtend zorgvuldig ingekocht op de Scheveningse visafslag. Inmiddels hebben we 30 tot 40 verschillende vissoorten in het assortiment. Ook buitenlandse vissoorten komen steeds vaker voor in het assortiment.
Daarnaast verkopen wij ook Hors d Oeuvres en visschotels. Deze culinaire hoogstandjes, die ik bij restaurant Saur heb geleerd te maken, worden vers voor u bereid. De rijkelijk opgemaakte schotels zijn ideaal voor feesten en partijen.

Nieuw in het assortiment zijn de Sushi-hapjes. Deze opgemaakte schaaltjes zijn er van 5/6/8/10/16/ 27/40/en 72 stuks. De sushi moet minimaal 1 dag van tevoren worden besteld. Wij leveren ook aan bedrijven en instellingen.

Na 20 jaar hard werken (inmiddels 30 jaar) zijn we een begrip geworden in Zoetermeer. Er zijn zelfs mensen die niet in Zoetermeer wonen maar naar Zoetermeer komen voor een lekker vet harinkje of voor een gebakken visje. Eind 2012 starten wij in een nieuw, groter vispaviljoen, om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij zullen er alles aan doen om u de kwaliteit en service te leveren die u van ons gewend bent.

Vriendelijke groet,
Arie en Yvonne Toet